sasasan نوشته است:داداشی اون پورشه کاینه ، که تیون نارنجی رنگ هس ماله شیراز ! نچسبونیدش به خودتون .
bache shirazi enghadadr to babol o khezershahr az ina hast ke ma negah nemikonim baye purchse dari poz midi ke male shahretone?
مدير انجمن: Moderators
sasasan نوشته است:داداشی اون پورشه کاینه ، که تیون نارنجی رنگ هس ماله شیراز ! نچسبونیدش به خودتون .

ramin771 نوشته است:slm man bache boushehram hafteye pish shiraz budam porshche cain narenjiyaro to khiyabon satarkhan didamesh pas daeva nakonin
| برای مشاهده تصاویر ابتدا باید عضو شوید عضويت / ورود |

kholarcar نوشته است:من خودم پسر شیرازم بقران این پورشه کاین نارنجی مال شیرازه خونه صاحبشم توقصرالدشته هر 5شنبه شب برین ستارخان میبینینش

sisakhti نوشته است:kholarcar نوشته است:من خودم پسر شیرازم بقران این پورشه کاین نارنجی مال شیرازه خونه صاحبشم توقصرالدشته هر 5شنبه شب برین ستارخان میبینینش
والا این قرانی که تو قسم میخوری منم دیگه دارم شک میکنم این دیگه قران خوردن نداره یعنی حتما باید 5 شنبه ها رفت تا دیدش جنابعالی که خیلی دیدیش اسم صاحبش افشین شفیع نژاد اسم برادرشم شجاع شفیع نژاده باباشونم یاسوج چندتا کارخونه داره اما اونی که بیشتر باهاش میشناسنشون ماسه شوییه (اینم بگم هیچ کس . هیچ کس تو هیج جای دنیا تو 3 سال به یک باره 10 تا کاخونه هم که داشته باشه نزدیک به 1.5 میلیارد فقط ماشین نمیتونه بزنه تو پارکینگش اینم قابل توجه اهالی گذر موقت حالا بگو هی این شیرازیه و قسم بخور من موندم شما شیرازی ها چرا دیگه این حرفو میزنین شمایی که میدونین نصف ماشین یاسوج شماره تهران و شیرازه تازه بیشترم شیراز یعنی همه اینا مال شیرازن ماهم پارسمونو زدیم شماره تهران حرفیه

بازگشت به بحث آزاد پیرامون خودرو
کاربران حاضر در اين انجمن: Google [Bot], saeed458 و 2 مهمان