bmw 5 series 2010
| برای مشاهده تصاویر ابتدا باید عضو شوید عضويت / ورود |
http://www.4shared.com/video/S5VhP_20/5_online.html
مدير انجمن: Moderators
| برای مشاهده تصاویر ابتدا باید عضو شوید عضويت / ورود |

analyser نوشته است:دوستان این تخیلی نیست هاااااااااا این یه سیستم ایجاد تصویر به وسیله گویهای نقره ای هست که در BMW welt یا همون موزه BMW در شهر مونیخ آلمان راه اندازی شده.
این گویها به وسیله سیمهای متحرک به سقف سالن وصل شدن که توسط یک کامپیوتر به شکل های مختلف درمی آیند.
analyser نوشته است:دوستان این تخیلی نیست هاااااااااا این یه سیستم ایجاد تصویر به وسیله گویهای نقره ای هست که در BMW welt یا همون موزه BMW در شهر مونیخ آلمان راه اندازی شده.
این گویها به وسیله سیمهای متحرک به سقف سالن وصل شدن که توسط یک کامپیوتر به شکل های مختلف درمی آیند.

hossein66 نوشته است:analyser نوشته است:دوستان این تخیلی نیست هاااااااااا این یه سیستم ایجاد تصویر به وسیله گویهای نقره ای هست که در BMW welt یا همون موزه BMW در شهر مونیخ آلمان راه اندازی شده.
این گویها به وسیله سیمهای متحرک به سقف سالن وصل شدن که توسط یک کامپیوتر به شکل های مختلف درمی آیند.analyser نوشته است:دوستان این تخیلی نیست هاااااااااا این یه سیستم ایجاد تصویر به وسیله گویهای نقره ای هست که در BMW welt یا همون موزه BMW در شهر مونیخ آلمان راه اندازی شده.
خدا خیرت بده که توضیحشو دادی ایشالا عروسیت..... مونده بودم چطوره توضیح بدم که قابل فهم باشه حقا که آنالیزوری......

analyser نوشته است:hossein66 نوشته است:analyser نوشته است:دوستان این تخیلی نیست هاااااااااا این یه سیستم ایجاد تصویر به وسیله گویهای نقره ای هست که در BMW welt یا همون موزه BMW در شهر مونیخ آلمان راه اندازی شده.
این گویها به وسیله سیمهای متحرک به سقف سالن وصل شدن که توسط یک کامپیوتر به شکل های مختلف درمی آیند.analyser نوشته است:دوستان این تخیلی نیست هاااااااااا این یه سیستم ایجاد تصویر به وسیله گویهای نقره ای هست که در BMW welt یا همون موزه BMW در شهر مونیخ آلمان راه اندازی شده.
خدا خیرت بده که توضیحشو دادی ایشالا عروسیت..... مونده بودم چطوره توضیح بدم که قابل فهم باشه حقا که آنالیزوری......
من کوچیکتم. عروسیم حتما بیای هااااااااااااا

rasooldanger نوشته است:analyser نوشته است:hossein66 نوشته است:analyser نوشته است:دوستان این تخیلی نیست هاااااااااا این یه سیستم ایجاد تصویر به وسیله گویهای نقره ای هست که در BMW welt یا همون موزه BMW در شهر مونیخ آلمان راه اندازی شده.
من کوچیکتم. عروسیم حتما بیای هااااااااااااا
داداش من عاشق عروسیم منم دعوت می کنی ؟

analyser نوشته است:اگه اینطوری باشه که به منم زن نمیدن. پس از عروسی خبری نیست

بازگشت به بحث آزاد پیرامون خودرو
کاربران حاضر در اين انجمن: shacar و 0 مهمان