پیغام کوتاه

فقط کاربران عضو سايت ميتوانند پيغام کوتاه ارسال نمايند لطفا وارد سيستم شويد يا عضو شويد.

عضويت سريع

شناسه :
نام اصلي:
ايميل:
تايپ مجدد:
رمز عبور:
تايپ مجدد:

کد امنیتی

آمار کاربران

نظرسنجی

بهترین ماشین وارد شده به کشور ؟

AstonMartin Vangae v8
Lamborghini Murcielago / spyder v12
Lamborghini Gallardo / Spyder v10
SLS ///AMG v8
Chevrolet Corvette / cabrio v8
SLR Mclaren / Roadster v8
Ferrari F430 / spyder v8
Ferrari 612 Scaglietti v12
Nissan GTR v6
Porsche 911 turbo v6
Porsche Carrera GT v10
Audi R8 v8

نتایج
نظرسنجی ها

تعداد آراء: 6507
نظرات : 6

مطالب گذشته

این بلوک در حال حاضر فاقد محتوی می باشد .

تصاویر تصادفی

وضعیت مدیر

GozarMovaghat.com ~ گذر موقت دات کام: تیونینگ یا خاص داخلی

جستجو پیرامون این موضوع:    
[ برگشت به صفحه اصلی | انتخاب موضوع جدید ]

آدامس بادکنکی ABT

در سال ۲۰۰۶ شرکت آبت به تیونینگ مدل کیو۷ پرداخت و حاصل زحمتش این شد که با رنگ مشکی‌ نارنجی واقعا خاص بودنو در خیابون به نمایش میذاره

با تشکر از آقای حمید زیانی

نویسنده : yashar
بازدید [ 9722 ]

بالاخره پس از گذشت 7 روزپنجمين نمايشگاه خودروهاي آپشن سفارشي و اسپرت سفارشي به پايان رسيد .اين نمايشگاه بر عكس روزهاي اول خود كه مانند يك پاركينگ براي چند اتومبيل  خاص شده بود در روزهاي پاياني يك موتور اسپرت واقعي نزديكتر شده بود ...

اختتاميه نمايشگاه  تيونينگ 89

نویسنده : pouya
بازدید [ 25991 ]
 اگر قصد رفتن به نمایشگاه را دارید حتما این چند خط را بخوانید.کمتر از یک ساعت از به اصطلاح افتتاح یا بازگشایی پنجمین نمایشگاه خودروهای آپشن نمی گذشت که خود را به درب اصلی مجموعه رساندم.ابتدا با تعداد زیادی خودرو که در حال ترک مجموعه بودند مواجه شدم.از یکی از رانندگان پرسیدم مگر نمایشگاه کنسل شده است؟؟؟که با تکان های سر و چهره در هم رفته ایشان مواجه شدم.به هر حال با پرداخت 1000 تومان بابت حق پارکینگ ،خودرو را داخل برده و در محل مناسبی پارک کردم. در پی یافتن محل فروش بلیط بودم که آن را با دیدن یک بنر آبی رنگ که جمله عجیبی روی آن نوشته شده بود یافتم.محل فروش بلیط مسابقه!!! ابتدا فکر کردم نمایشگاه لغو و به جای آن قرار است مسابقه ای برگذار شود ولی چه مسابقه ای؟؟؟با نگاه کردن به بلیطی که روی آن عبارت پنجمین نمایشگاه خودروهای سفارشی نقش بسته بود و مبلغ 3000 تومانی که خود نمایی می کرد خیالم راحت شد که نمایشگاه به قوت خود باقیست.با خرید بلیط به سمت محل تجمع خودروها رفتم.در ابتدا تعداد زیادی خودروی کلاسیک و در ادامه تعدادی گلف،رنو5 و پژو 405 و پراید را دیدم و دیگر ....

هر سال دریغ از پارسال

نویسنده : pouya
بازدید [ 22766 ]